RAJZOKTATÁS MINDENKINEK, MINDEN SZINTEN
Rajzképzés tanfolyamok minden korosztály számára, kezdőknek és haladóknak egyaránt, előkészítő tanfolyamok - Kisképző, MKE, művészeti pályaorientációs felmérés, magasszintű akadémista rajz és festészet tanfolyam haladóknak, amatőr és hobbi szintű rajzképzés, egyénre szabottan, kedvező áron, rugalmas órarend keretében.
 
ÁLTALÁNOS RAJZKÉPZÉS
Minden korosztály számára, egyaránt kezdőknek és közép haladóknak, hobby és amatőröknek személyre szabott foglalkozás keretében
 
 
ELŐKÉSZITŐ RAJZKÉPZÉS
Kisképző, MKE előkészítő rajzképzés
 
 

Schatz Zoltán festőművész iránításával, a tanfolyamok kis létszámú jelenlévőkkel, maximum 3 fő részvételével zajlanak, mindenki számára a tudásszintnek megfelelően, személyre szabott oktatást biztosítva, barátságos, közvetlen, jó hangulatú légkörben. Egy megfelelő hozzáállás mellett, garantált a látványos fejlődés. A helyszín Budapest hetedik kerületében, a Kelleti pu. közelében található, 5 percre a metrómegálótól. Az első alkalom egy szint felméréssel veszi kezdetét, ezután előre egyeztetett időpont szerint lehet folytatni a részvételt. A diíj kiegyenlítése az oktatás megkezdése elött történik. A képzéshez szükséges anyagokat mint papír, ceruzák, színező eszközök mindenki saját maga biztosítja.

Rendszeres részvétel mellett lehetőség nyílik elsajátítani a rajzalapokat egészen magas szintű tudásig mely több lehetőséget nyithat számtalan művészeti pályán való érvényesülésben, mint festő, grafikus, illusztrátor, dekoratőr, animációs, tetováló, designer, látványtervező, divattervező, diszlettervező, belső épitész, webdesigner, és más egyéb művészeti és vizuális tevékenységikörökben.

 
 

Gyerekek számára egy bevezető képzéssel kezdjük, melynek célja megkedveltetni és hozzászoktatni őket a kreatív és alkotó attitűdhöz, utána pedig fokozatosan építeni és fejleszteni a rajztudásukat és művészethez való képeségüket. Kilenc éves kortól lehet jelentkezni, Egy programon maximum három gyerek van egy idöben, igy több figyelemmel lehet velük foglalkozni. Egy alkalom két órát tartalmaz. A gyerekek derüs, közvetlen hangulatban töltik a programidöt, különleges és fejlesztő kreativ feladatokkal. Kiprobálnak külömbözö technikákat, vizfestéstöl, a fall festésen keresztül egészen a szobrászkodásig. Vidám szerepjátékokkal megismerkedhetnek a művészet történelmével, stilusok és irányzatokkal.

A gyerekek többsége szeret itt lenni, lelkesen élvezik a képzést és a legnehezebb haza kűldeni öket áz órák végén! Sajnos néha várolistával kell számolni.

Külön kérésre, indokolt esetekben egyénileg, terápiás rajzfoglalkozásra is van lehetőség, gyerekek vagy fiatalok számára akiknél ez terápiaként szükségeltetik, elő segítve a személyiség fejlesztést, kreativitást, ehhez szükséges koncentrációt, türelmet és összpontosítást.

 
GYEREKEKNEK BEVEZETŐ ÉS RAJZKÉZSÉG FEJLESZTŐ KÉPZÉS
Gyerekek számára a rajz és festészet világában bevezető és készség fejlesztő művészeti tanfolyam
 
 
PÁLYA ORIENTÁCIÓS FELMÉRÉS
A képző és vizuális művészeti pálya szakok választása képesség, felkészülés és lehetőségek alapján
 
 

SCHATZ STÚDIÓ RAJZISKOLA FŐ KÉPZÉSI PROFILJA A FIRENZEI - REALISTA MŰVÉSZETI IRÁNY MAGASZINTŰ KÉPZÉSE

A Firenzei módszer alapelve a klasszikusan kifinomult realista ábrázolásmód magas szintű elsajátitása. A tanfolyamon Schatz Zoltán festőművész (Accademia di Belle Arti Di Firenze MA.) egykori diákjaként a személyes tapasztalatai segítségével, bepillantást biztosit a tanfolyamain a Firenzei Akadémia képzésének folyamataiban, ismertetve és követve az ottani oktatási gyakorlatok mintáját, azonos fejlesztő módszerekkel mint a világhírű intézményben, garantáltan eredményesen!
 

     
         

 

IRÁNY BÉCS AUSZTRIA _Schatz Stúdió Rajziskolával
Bécsi egésznapos kirándulások, úticélként szerepelnek múzeumok látogatása - Albertina, Klimt, Leopold, Schönbrunn, időszakos művészeti események, a Böesner művészellátó áruház és nem utolsó sorban séták a belvárosban. Minden hónapban egy alkalommal lehetőség nyílik a rajziskola látogatói számára, hogy csoportosan részt vegyenek az utazásokon, kényelmes utazási körülmények között a rajziskola kisbuszával, előnyös utazási feltételek mellett, barátságos, közvetlen hangulatban, reggeli indulással és esti érkezéssel.
 
Schatz Stúdió Rajziskola - Plein Air
Schatz Stúdió Rajziskola különleges nyári szabadtéri képzési lehetőséget hirdet minden korosztálynak, kezdőknek és haladóknak, minden művészet iránt érdeklődőnek!

Nyári Szabadtéri Művészeti Plein Air – Schatz Zoltán festőművész vezetésével
A nyár és ösz folyamán, 4-6 fős csoportokban, egész napos, kb. 6 órás időtartamú szabadtéri rajz és festészeti kurzusokra lehet jelentkezni Schatz Zoltán festőművész vezetésével. Minden alkalommal szép helyszíneken szerveződik a szabadtéri program ( Duna-part, Szentendre és környéke, Pilis, egyéb érdekes és inspiráló tájakon, vagy akár a Balaton vidék). A programon, szabadon választott médiumokkal: ceruza, szén, pasztell, akvarell és különféle vízfestékkel lehet alkotni, egyelőre kizárva az olaj technikát (száradási okok miatt). A kurzuson többek mellett a tájképfestészet alapjait lehet elsajátítani és a szabadtéri alkotásra vonatkozó művészeti alkalmazások megismerése.
Kitűnő hangulatban, szép és változatos szabadtéri környezetben alkothatnak a résztvevők, minden kényelem melett, min. 4 – 6 személyes csoportokban, igényes szállítás légkondicionált kisbusszal, állványok, székek, napernyők, és egyéb az alkotás kényelmét elősegítő kellékek biztosítva vannak a résztvevőknek. A festékeket, médiumokat, rajzlapokat és festőanyagokat minden résztvevő maga hozza. Budapestről egy előre egyeztetett helyszínről indul a csoport, majd a program helyszínére érve egy 4 órás alkotási program veszi kezdetét. A visszatérés az indulási ponthoz történik. Utazással, körülbelül egy 6-7 órás program idővel kell számítani. Hétköznapokon és kivételesen egyes nyári hétvégéken lehet majd igénybe venni, kizárólag kellemes időjárási körülmények mellett, jelentkezési sorrendben.


Jelentkezés: 06305442626 vagy e-mailben rajziskola@schatzzoli.hu

         ___________________________________________________________________________

 

     

 

 

Modellek jelentkezését várom, 2-4 órás mûtermi rajz és festészethez, esetleg mûvészi fotózáshoz (életkortól független) jelentkezéshez klikk ide

2012 © Minden jog fentartva

RAJZISKOLA RAJZTANFOLYAM RAJZOKTATÁS RAJZTANÍTÁS RAJZKÉPZÉS