STÚDIÓ S. Budapest

RAJZKÉPZÉS MINDENKINEK EGYÉNILEG

Rajz és festészet oktatás minden korosztály számára, több szinten, egyénre szabottan. Haladóknak Firenzei Realisztikus emeltszintű rajz és festészeti képzés
Schatz Zoltán festőművész irányitásával, rajzképzés minden korosztálynak, kezdőknek és haladóknak, előkészítő Kisképzőre, MKE- re, FIRENZEI Módszer alapján magasszintű mesterképzés, művészeti pályaorientációs felmérés, amatőr és hobbi szabad rajzkör, egyénre szabottan, rugalmas órarenddel, kis létszámmal.  
RAJZKOKTATÁS
Minden korosztály számára, egyaránt kezdőknek, hobby- amatőrök részére és haladóknak, személyre szabott foglalkozás keretében
 
ELŐKÉSZITŐ RAJZKÉPZÉS
Kisképző, MKE előkészítő rajzképzés
 
GYEREKEKNEK RAJZKÉZSÉG FEJLESZTŐ
Gyerekek számára a rajz és festészet világába bevezető és készség fejlesztő művészeti tanfolyam
 
PÁLYA ORIENTÁCIÓS FELMÉRÉS
A képző és vizuális művészeti szakok kiválasztása képesség, felkészülés és lehetőségek alapján
 

HALADÓKNAK

A KÉPZÉS FŐ PROFILJA A FIRENZEI - REALISTA MŰVÉSZETI IRÁNY MAGASZINTŰ ISKOLÁJA
A Firenzei módszer alapelve a klasszikusan kifinomult realista ábrázolásmód magas szintű elsajátitása. A tanfolyamon Schatz Zoltán festőművész (Accademia di Belle Arti Di Firenze MA.) egykori diákjaként, személyes tapasztalatait megosztva, bepillantást biztosít a kurzusain a Firenzei Akadémia képzésének folyamataiba, ismertetve és követve az ottani oktatási gyakorlatok mintáját, azonos fejlesztő módszerekkel mint a világhírű intézményben, garantáltan eredményesen!
 

     
Schatz Zoltán festőművész iránításával, a képzés kis létszámú jelenlévőkkel, kétt vagy három fő részvételével zajlik, mindenki számára a tudásszintjének megfelelően, személyre szabott oktatást biztosítva, nyugodt körülmények között, barátságos, légkörben. Megfelelő pozitiv hozzáállás mellett, garantált a látványos fejlődés. A helyszín Budapest hetedik kerületében, a Kelleti pu. közelében található, 2 percre a metrómegállótól. Az első alkalom egy szint felméréssel veszi kezdetét, majd egyeztetett időpont szerint lehet folytatni a részvételt. A képzéshez szükséges anyagokat mint papír, ceruzák, színező eszközök mindenki saját maga biztosítja.  

Gyerekek számára egy bevezető képzéssel kezdjük, melynek célja megkedveltetni és hozzászoktatni őket a kreatív és alkotó attitűdhöz, majd fokozatosan építeni és fejleszteni a rajztudásukat és a vizuális képeségüket. Kilenc éves kortól lehet jelentkezni, Egy programon maximum két gyerek van egy idöben, igy nagyobb figyelmet kapva. Egy alkalom két órás.

A gyerekek derüs, közvetlen hangulatban töltik a programídöt, különleges és fejlesztő kreativ feladatokkal. Kiprobálnak külömbözö technikákat, vizfestéstől, a fal festésen keresztül egészen a szobrászkodásig, továbbá megismerkedhetnek a művészet történelemmel, stílusokkal és irányzatokkal.

Elöfordulhat, hogy várólistával kell számolni.

 
Rendszeres részvétel mellett lehetőség nyílik elsajátítani a rajz alapokat egészen magas szintű tudásig mely több lehetőséget nyithat számtalan művészeti pályán való érvényesülésben, mint festő, grafikus, illusztrátor, dekoratőr, animációs, tetováló, designer, látványtervező, divattervező, diszlettervező, belső épitész, webdesigner, és más művészeti és vizuális tevékenységi körökben.
 
 
Stúdió S szervezésével
Szabadtéri programok - Plein Air
Schatz Stúdió Rajziskola különleges nyári szabadtéri képzési lehetőséget hirdet minden korosztálynak, kezdőknek és haladóknak, minden művészet iránt érdeklődőnek!

Nyári Szabadtéri Művészeti Plein Air – Schatz Zoltán festőművész vezetésével
A nyár és ösz folyamán, 4-6 fős csoportokban, egész napos, kb. 4-6 órás időtartamú szabadtéri rajz és festészeti kurzusokra lehet jelentkezni Schatz Zoltán festőművész vezetésével. Minden alkalommal szép helyszíneken szerveződik program, érdekes és inspiráló környezetben. A programon, szabadon választott médiumokkal: ceruza, szén, pasztell, akvarell és különféle vízfestékkel lehet alkotni, egyelőre kizárva az olaj technikát (száradási okok miatt). A kurzuson többek mellett a tájképfestészet alapjait lehet elsajátítani és a szabadtéri alkotásra vonatkozó művészeti alkalmazások megismerése.
Kitűnő hangulatban, változatos szabadtéri környezetben alkothatnak a résztvevők,A festékeket, médiumokat, rajzlapokat és festőanyagokat minden résztvevő maga hozza. Budapestről egy előre egyeztetett helyszínről történik az indulás. Kizárólag kellemes időjárási körülmények mellett szervezödik a program.

 
Jelentkezés és információ: 06305442626 vagy e-mailben rajziskola@schatzzoli.hu ; rajziskola@artmada.hu
 
 
EGYÜTT BÉCSBE
Bécsi egésznapos kirándulás. Úticélként múzeumok látogatása, időszakos művészeti események, a Böesner művészellátó áruház és nem utolsó sorban séták a belvárosban. Közkivánatra, több alkalommal lehetőség nyílik a képzés résztvevőí számára, hogy csoportosan részt vegyenek az utazásokon, kényelmes utazási körülmények között, a rajziskola kisbuszával, kellemes hangulatban, reggeli indulással és esti érkezéssel.
 

PORTFOLIO

 
                 
 
 
 

Modellek jelentkezése email-ben, fényképes, rövid bemutatkozással info@artmada.hu

2012 © Minden jog fentartva

RAJZISKOLA RAJZTANFOLYAM RAJZOKTATÁS RAJZTANÍTÁS RAJZKÉPZÉS